Tipuri de terapii

28 martie 2010 by Teodor Herdea0
y.JPG

Rugaciunea in terapia alternativa

Experienta

           In perioada 2000-2008 am urmarit un numar de 845 de pacienti la care am aplicat tehnici de terapie prin rugaciune si chemare de entitati de lumina specializate pentru fiecare pacient in parte.

      Pentru a ajunge la o stare de concentrare optima am recurs la urmatoarele rugaciuni:

  • Rugaciunea incepatoare
  • Tatal Nostru
  • Rugaciunea lui Solomon

      Urmate de :

      “Te rog pe tine Tata Ceresc , pe Tine Iisuse Hristoase , pe Tine Sfinte Duh trimite-mi in ajutor entitatile benefice care trebuie, vor si pot sa ma indrume ,sa ma coordoneze si  sa ma protejeze si Ingerii tai de Lumina si iubire cei mai potriviti sa lucreze prin mine , pentru a Te manifesta numai pe Tine pentru vindecarea acestei fiinte . Amin!”

 

      Aplicand tehnicile specifice ( adaptate fiecarui caz in parte ) am simtit fizic prezenta entitatilor benefice in apropierea pacientului. In repetate randuri am simtit aceleasi entitati benefice venind in ajutorul pacientului . Am cerut permisiunea acestor entitati pentru a le fotografia ( fig 1 , 2 , 3 ).

      Entitatile prezente in timpul terapiei preiau controlul structurilor terapeutului , ajutandu-l sa se detaseze de la orice subiect real , fara a mai avea problem de concentrare iar eficienta terapiei , aplicate pacientului ,sa fie maxim benefica pentru acestaacesta

      Pe parcursul aplicarii tehnicilor benefice specific, pe concetrare maxima ,terapeutul primeste informatii de la entitatile coordonatoare despre cauzele profunde ale suferintelor pacientului , despre organele afectate precum si recomandarile care trebuie facute pacientului dupa terapie

      La finalul terapiei, atat pacientul cat si terapeutul trebuie sa multumeasca Sfintei Treimi,Maicutei Fecioare,  tuturor entitatilor benefice, precum si tuturor Ingerilor de lumina si iubire participante .


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors