Calendarul anului 2011

19 decembrie 2010 by Dr. Valeria Herdea0
1292779339-DSCN3759.png

      Epilog la Povestea Calendarului

      Am trecut de pasul cel mai important al ultimelor 4 luni-Serbarea de Mos Craciun si  cea a primului nostru Calendar-“Cel mai frumos bebelus,cea mai frumoasa poveste“!
      Am trecut prin momente de indoiala, prin momente in care am vrut sa renuntam pentru ca nu se intrevedeau posibilitati de a definitiva proiectul nostru, am trecut prin  emotii legate de organizare , de participare,daca va fi prezent Mos Craciun sau va fi retinut de altii mai merituosi decat noi, de teama iernii de afara si de cum vom scoate bebelusii nostri afara pentru a putea participa a serbare, dar Bunul Dumnezeu ne-a ajutat si in cele din urma am reusit cu totii-dumneavoastra -copii si parinti si noi echipa dr.Herdea (dr. Laura Herdea – doctorul dvs. din ultima luna – pentru ca pe ultima suta de metri, eu personal recunosc – doar am monitorizat atent activitatea cabinetului, dar am fost …cu indicatiile , d-ra dr a fost cu munca si cu pacientii- si s-a dovedit ca intotdeauna  la inaltime,Alexandru Herdea-admin-ul site-ului, personajul cel mai blamat , dar si cel mai iubit din ultimele 4 luni ale  concursului nostru,care de fapt a fost sufletul site- lui,dr.Lidia Herdea-medicul nostru rezident pe diabet, care si-a rupt cat a putut din timp si a venit sa ne ajute la cabinet,Gabriela Burlacu-d-na noastra asistenta,Mihai Iordache,amandoi buni si calzi la suflet si la vorba,Carmen Durnea-organizatorul sef al activitatii scriptice si nu in ultimul rand, seful nostru de trib-sotul meu-dl. Teodor Herdea, care ne-a sustinut pe noi toti, cu toate ideile noastre si cu zecile de indicatii”pretioase”(!)care se mai si schimbau la 10 minute, cel putin in ultimele 3-4 saptamani.
As dori sa mentionez pe cel mai nou -asa s-a hotarat la nivelul staff-ului Herdea(!),si asta nu se intampla pentru oricine, pentru ca noi cei din clanul Herdea suntem simpatici, dar totusi… niste exclusivisti!!!-deci, cel mai nou membru al echipei-pe dl Eduard Alexandru- a fost adoptat cu unanimitate de voturi ca fiind designerul brandului Herdea!!! (Acum , cinstit s-ar cuveni sa-i cerem si dumnealui acordul ,desi-a posteriori, pentru ca in momentul in care  si-a oferit ajutorul  la intocmirea/a se citi nasterea calendarului, deja a fost adoptat de noi!)Folosesc ocazia aceasta pentru a-i multumi, pentru ca m-a suportat de atatea ori , in miez de noapte sau  dis- de- dimineata, cu multiplele schimbari si idei de ultim moment si de a-l felicita pentru tanarul nostru nou-nascut-Calendarul 2011!!!
      Si nu in ultimul rand as dori sa mentionez echipa extraordinara de parinti care s-au implicat  in organizarea serbarii de Mos Craciun-fam Bujoreanu, Stoica(Beatrice), Alexandru(Maria), Stoian, Oprea Lipseanu, Carac, Tatu, parintii Prichindicai si ai lui Alexutu-cred ca asa le vom spune si peste 10 ani, Mocanu(Alexandru), Stoica(Razvan si Darius), Tudor(Filip), Pascu(Daria) precum si tuturor celor pe care din lipsa de spatiu nu i-am pomenit aici, precum si firmelor care ne-au ajutat-d-na Violeta Vijulie si echipa dumneaei,Liberty Mall, Editurii Evanghelismos-dlui Dartu,Florin Munteanu-Nestle. d-nei Florenta-Milupa,d-rei Alina -Novalac,
      Am sa inchei,  pentru ca povestea calendarului nostru- am de gand sa o scriu si sa o si public-, este una speciala, minunata,amestec de bucurie si dureri , amestec de copilarie plina de candoare si de tristeti de oameni mari, dar ea este povestea noastra , a tuturor celor care suntem Familia Herdea largita- a celor 3200 de  suflete de pacienti , care merg alaturi pe acelasi drum, nu intotdeauna usor , nu intotdeauna lin,dar victorios pana la urma!
      Suntem o familie binecuvantata de Dumnezeu pe Pamant- noi toti cei 3200- iar acum in pragul Nasterii Mantuitorului Nostru Iisus Christos, cred ca este momentul cel mai potrivit sa va spun, ca va multumesc si ma simt onorata, pentru ca mergeti alaturi de noi pe acelasi drum, pentru ca ne-ati acordat creditul dvs de incredere in privinta sanatatii dvs., pentru ca ne putem impartasi bucurii si  vise, ganduri si proiecte pentru prezent si pentru viitor!

      Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!
      Cu mult drag, Dr. Valeria Herdea si echipa beneficiara a Premiului Special pentru”cel mai site cu lipici“pentru mari si mici

Opinia publicului

 

Va las in compania filelor calendarului nostru pentru 2011- varianta mare(A3) si varianta mica(A6)-

Calendarul mare A3

Calendarul mic A6

  

Spiridusii si craciunitele de la Mini-club Condor au savurat cu mare placere “colindetele” si multumesc intregului colectiv condus de doamna Doctor Herdea Valeria, tuturor parintilor, mini-craciunitelor  si mini-spiridusilor care ne-au primit sa-i colindam sambata 18.12.2010 la “Liberty Mall”.

Sarbatoarea Craciunului sa va umple inimile cu lumina si fie ca fiecare sa daruim copiilor tot ce avem mai bun si mai frumos in noi.

La multi ani! Cu drag va ureaza,
Spiridusii si craciunitele de la Mini-club Condor


P.s.: Va rog mult de tot sa trimiteti fotografii sau filmuletele  pe care le-ati realizat la serbare”, cat mai repede pe adresa contact@herdea.ro pentru a putea face colajul pana la Craciun si sa “vi-l punem sub pom”!

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Herdea.ro – Portal Medical

Herdea.ro - Portal medical
Herdea.ro – Portal medical

Herdea.ro © 2021 | Termeni si conditii 

Herdea.ro – Portal medical

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors