Castigatorii lunii Octombrie

18 noiembrie 2010 by Dr. Valeria Herdea0
1290114761-baby8.jpg

      Miercuri (10.XI.2010), in cadrul C.M.I. Dr. Herdea a avut loc festivitatea de premiere a castigatorilor lunii octombrie 2010 a concursului “Cel mai frumos bebelus, cea mai frumoasa poveste”.

Locul 1

Stoian Miruna

Stoian Miruna – “stoian
2516 puncte

Locul 2

Iacob Rares Stefan

Iacob Rares Stefan – “alina22buc
2445 puncte

Locul 3

Stoica Darius si Stoica Razvan

Stoica Darius si Stoica Razvan – “adina
2427 puncte

Premiul Special: “Cel mai original album foto”

Alexandru Bianca Maria

Alexandru Bianca Maria – “biancamaria

Premiul Special: “Cea mai frumoasa poveste”

Moldoveanu Darius Alexandru

Moldoveanu Darius Alexandru – “darius

O parte din concurentii lunii Octombrie

Petrecere de Craciun pentru cei mici

      Cu aceasta ocazia, ne-am sfatuit cu mamicile micutilor si am venit cu propunerea de a face o mini-petrecere de Craciun pentru bebelusi in cadrul cabinetului. La petrecere va fi invitat si Mos Craciun, alaturi de ajutoarele sale. Vom dansa, ne vom distra alaturi de cei mici, si vom imparti cadourile sosite in “Sacul lui Mos Craciun”.

Regului noi privind acordarea premiilor

      De asemenea, au aparut mici modificari legate de decernarea premiilor. Noua regula legata de acordarea premiului face referire la participantii din Bucuresti, dar si la cei din tara si din afara tarii. Astfel, premiile vor fi acordate la cabinet, iar pentru cei care locuiesc in afara Bucurestiului, si nu au rude, prieteni, apropriati in oras, premiile vor fi trimite prin Posta Romana cu optiunea de ramburs.

Bebelusul anului 2011 & Concursul lunii Decembrie

      Va spuneam intr-un articol anterior ca urmeaza sa precizam cum va avea loc decernarea premiilor pentru Bebelusul anului 2011 (coperta calendarului 2011), si cum se va desfasura Concursul lunii Decembrie.
      Astfel, intrucat calendarele trebuie realizate, pana in apropierea sarbatorilor, concursul lunii Decembrie se va derula “fulger intre data de 1 decembrie si 17 decembrie. Vor fi 17 zile de concurs, care vor decide bebelusul lunii Decembrie, ultima luna a concursului nostru. Ea se va incheia ca si pana acum la ora 00:00, urmand ca intre 00:00 si 01:00 sa apara rezultatele finale.
      Dupa cum bine stiti, primii 3 castigatori ai fiecarei luni, participa in continuare pentru Bebelusul anului 2011, unde primul loc va reprezenta Coperta Calendarului Anului 2011. Atentie: numai voturile unice conteaza! Locul 1 va fi determinat de numarul de voturi unice obtinute, spre deosebire de concursul lunar unde in continuare se tine cont de voturi si de numarul de comentarii. Orice tentativa de frauda va fi descalificata pe loc, fara drept de apel.

Luna calendaristica pentru fiecare bebelus:

       In
principiu, doream ca bebelusii de pe locul 1 din lunile septembrie
-> decembrie, sa apara in luna in care au castigat, ramand ca
locurile 2,3 sa-si aleaga din lunile ianuarie-august. Totusi, stand de
vorba cu mamicile, am inteles ca mai degraba ar incerca sa se listeze in
luna de nastere a celor mici. Pentru a rezolva problema, am rugamintea
catre castigatori sa-mi trimita un email cu luna dorita pentru cel mic,
si o alternativa (
in caz ca luna este ocupata). Cu cat primesc email-ul
mai repede, cu atat aveti sanse sa va gasiti luna dorita libera
.

Calendarele anului 2011

      Toti castigatorii (locurile 1,2,3) din fiecare luna primesc automat un calendar al anului 2011.
      In scurt timp, deoarece preconizam ca cererea pentru calendare va fi mare, vom face un formular de precomanda pentru calendarele anului 2011. Calendarele vor fi disponibile in cateva formate uzuale (de perete, de birou, etc), ce vor fi prezentate in scurt timp.
Exemplu:

sau

      Asteptam propuneri din partea tuturor participantilor, si implicare in proiectarea acestui calendar, precum si in organizarea petrecerii de Craciun. Va asteptam cu sugestii. Mai multe informatii vor sosi in curand.

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


0 comments

 • Andreea

  19 noiembrie 2010 at 17:13

  Buna seara,

  Legat de concursul “cel mai frumos bebelus” am o nemultire referitor modalitatea de vot. In luna noiembrie, copilasul care este in acest moment pe primul loc, primeste voturi fraudate – am stat si am urmarit 10 minute si a primit 36 voturi – cele mai multe din US, CZ, UK si FR. Acestea se pot acorda foarte usor de pe ip-uri anonime, de pe internet. Nu mi se pare in regula, ca un copil din Iasi sa fraudeze acest concurs, iar copilasii inscrisi la dvs, cum este si nepotul meu, sa piarda. Stiu ca este un concurs pentru copii, care poate nu are foarte mare importanta, dar competitia ar trebui sa fie fair, tocmai pentru a dezvolta spiritul competitional. Multumesc, Andreea

  Reply

 • Dr Herdea Valeria

  19 noiembrie 2010 at 22:02

  Am analizat voturile date in diverse situatii,inclusiv cazul prezentat de catre dvs..Voturile vin de pe o retea de calculatoare care se pare ca apartin armatei si care sunt in contact strans cu familia respectiva.Nu am putut demonstra ca este o frauda,cel putin la acest moment.Avem o problema de etica-lasam toti copii sa participe la acest concurs de oriunde ar fi ei sau restrictionam accesul doar pentru ai nostri?Recunoasteti ca este o problema serioasa!Vin sarbatorile Nasterii Domnului Iisus Hristos si El inseamna IUBIRE neconditionata! Si atunci permiteti-mi sa va adresez o intrebare tuturor celor care participati si va straduiti sa va susutineti concurentii-ce facem -ii iubim pe toti sau suntem doar noi intre noi, asa ca la romani???
  Pentru mine personal ar fi o onoare si o sclipire de mandrie sa am calendarul cabinetului cu copiii crescuti exclusiv de mine, dar …exista un dar -toti copii au dreptul de a fii alesi si iubiti!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors