Serbarea Calendarului 2012 – pe 17 decembrie

30 noiembrie 2011 by Dr. Valeria Herdea0
59-dr-1200x675.jpg

     Sustine programele educationale derulate de Echipa C.M.I. Dr. Herdea precum: proiectul pilot “Cel mai frumos bebelus, cea mai frumoasa poveste“, “Preventia de cancer de col uterin, san, ovar“, “Scoala familiei mele“,editarea primei carti a Calendarului nostru”Povestile Calendarului” dar si multe alte proiecte pe care le-am realizat  impreuna cu voi si pe care le vom realiza de acum inainte pentru a construi o lume mai buna, mai educata, mai sanatoasa!

      Voi sunteti cei pentru care am decis sa continuam si anul acesta concursul. La editia de anul trecut a Serbarii Calendarului, bucuria pe care am trait-o impreuna in cadrul serbarii, acei copii care alergau veseli spre Mos Craciun, ne-au dat impuls sa facem si mai mult in cursul anului ce a trecut.

 

 

      In luna decembrie, pe 17, ne vom intalni cu totii sa-l asteptam pe Mosul, sa cantam colinde, sa ne bucuram de spiritul Craciunului, intr-un loc magic, acolo unde credinta din sufletul fiecaruia se impleteste cu bucuria si miracolul Nasterii Lui Isus. Locatia din acest an va fi in cadrul Bisericii Sf. Nicolae (Strada Prevederii colt cu strada Ilioara, sector 3), prin amabilitatea Consiliului Parohial. Biserica dispune de 2 anexe suficient de mari pentru cei aproximativ 200 de oaspeti pe care ii asteptam alaturi de noi.

 

 

      Vom avea tombole, ii vom premia pe micuti, vom canta colinde si il vom astepta pe Mos. Impreuna, ne vom bucura de spiritul Craciunului! Inviem in sufletul nostru si al celor mici, adevaratele traditii romanesti ale Craciunului: sa redescoperim Lumina, sa daruim, sa ne bucuram si sa fim alaturi/impreuna de cei dragi

      O parte din cadouri vor fi directionate catre copii din orfelinate, prin amabilitatea doamnei Violeta Vijulie! (dansa fiind cea care, anul trecut, a facut posibila minunata Serbare a Calendarului din Liberty Mall).

     Anul acesta vom avea in ajutor Comitetului de Parinti, format din mamicile Oana Alexandru, Cecilia Moldoveanu si Mocanu Carmen. Dansele au avut amabilitatea de a se implica in activitatea de pregatire a Serbarii Calendarului. Echipa noastra a devenit mai puternica, mai unita iar proiectele noastre au putut lua viata, in ciuda unui an ”un strop mai greu” pentru noi toti.

Serbarea Calendarului 2012

     Pentru intrebari legate de serbare, inscrieri precum si alte informatii legate de evenimentul ce va avea loc pe 17 decembrie ora 17:00, puteti contacta Comitetul de parinti la urmatoarele numere de telefon:

– Oana Alexandru – 0722752173 sau oana_papusa@yahoo.com

– Cecilia Moldoveanu – 0753030277 sau cecilia@cmoldoveanu.com 

– Carmen Mocanu – 0722521787 sau carmen.cantia@gmail.com

      Atentie: in cadrul evenimentului nu pot participa decat bebelusii inscrisi (activi, care nu au fost descalificati in nici un fel) in cadrul concursului “Cel mai frumos bebelus, cea mai frumoasa poveste” – editia 2011. Prin urmare, asteptam confirmarile de participare ale concurentilor la una dintre metodele de contact de mai sus.

      Noi, Echipa C.M.I. Dr. Herdea va multumim ca sunteti alaturi de noi si in acest an si asteptam cu bucurie sa ne vedem, pe 17 Decembrie, ora 17:00, la Serbarea Calendarului 2012!

 

–> Click aici pentru a vedea retrospectiva Serbarii Calendarului din data de 17 decembrie + video!


Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors