Platforma Națională de Informare cu privire la Vaccinarea Impotriva COVID-19

1 decembrie 2020 by Dr. Valeria Herdea0
Untitled-1200x906.png
In vederea accesului eficient si transparent la informatii medicale validate stiintific, poate fi utilizata această sursă sigură, întreținută de specialiști în vaccinare și comunicare, despre noile vaccinuri care pot preveni infectia produsa de virusul SARS CoV-2 , respectiv boala Covid-19, cauzatoare a actualei pandemii..
Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) reprezinta institutia europeana care asigura validarea eficientei, sigurantei si calitatii vaccinurilor COVID-19.
Vaccinurile raman singura modalitate eficienta, verificata in timp, pentru preventia unor infectii virale amenintatoare de viata. Este un pas enorm, sa avem acces la informatii transparente, corecte, provenite din surse avizate stiintific
Pentru prima data, in mod real, suntem parte a unui mecanism european, prin care Romania va avea acces la aceleasi resurse de preventie ca si oricare alta tara europeana.
COVID-19 a generat o pandemie, a  imbolnavit pana la 1 decembrie 2020 63,641,374 de persoane si a secerat 1,474,984 de vieti omenesti (https://www.worldometers.info/coronavirus/) in mai putin de 10 luni si a ingenuncheat o Planeta. Este momentul sa ne ridicam privirea, sa ne informam corect, sa privim spre ingenuncherea de asta data, a acestei pandemii. Este momentul sa privim optimist spre revenirea la viata noastra!

Cu respect, Echipa Dr Herdea Valeria

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors