Vino si tu la Maratonul Vaccinarii – Bucuresti, 7-10 mai 2021

30 aprilie 2021 by Dr. Valeria Herdea0
Vino-si-tu-la-Maratonul-Vaccinarii-Bucuresti-7-10-mai-2021-1200x421.jpeg

In perioada 7-10 mai se va organiza in Bucuresti Maratonul Vaccinarii.
Cele doua centre propuse, respectiv Sala Palatului si Biblioteca Nationala vor fi amenajate astfel incat incepand de pe 7 mai de la orele 16:00 pana pe 10 mai la orele 8:00 sa primeasca orice persoana cu varsta de peste 16 ani care doreste sa se vaccineze, folosind vaccinul produs de Pfizer, fara programare.

Rapelul se va sustine in perioada 28-31 mai.

Maraonul vaccinării este organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti, în parteneriat cu Colegiul Medicilor Bucureşti, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România – filiala Municipiului Bucureşti, Societatea Studenţilor la Medicină Bucureşti şi Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), şi al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) organizează, în perioada 7-10 mai Maratonul Vaccinării – Ediţia Bucureşti.

“Maratonul Vaccinării – Ediţia Bucureşti reprezintă încă un pas important pentru a atinge un nivel de imunizare a populaţiei suficient de ridicat astfel încât la nivelul întregii societăţi să începem o revenire la normalitate în raport cu pandemia. Fiecare persoană vaccinată contează. Cu fiecare dintre noi vaccinat contribuim la redeschiderea teatrelor, la desfăşurarea de activităţi recreative, la relansarea economiei, practic, la revenirea la activitatea noastră de dinaintea acestei crize sanitare. Nu vrem să doborâm recorduri în cifre, vrem însă să contribuim la atingerea unui record de responsabilitate”, spune rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti, Viorel Jinga.

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors