Se reia Atelierul 4 – Copilul mic 0-3 ani

13 martie 2012 by Dr. Valeria Herdea0
48-dr-1200x1096.jpg

     Dragii nostri, va aducem la cunostiinta ca, datorita solicitarilor pe care le-am primit, atat din partea propriilor pacienti, dar si din afara cabinetului, dupa cursul din 18 februarie 2012 cu tema Copilul mic.  0-3 ani”, Sambata pe 17 martie 2012, ora 9:30, la sediul cabinetului vom desfasura un atelier care va relua tema respectiva.


     Pentru ca atelierul acopera o paleta larga de probleme, pe care le intampina atat micutii nostri cat mai ales apartinatorii lor si pentru ca este destul de dificil sa reunim din nou toti speakerii, dintr-un atelier, va rugam in mod respectuos, pe toti cei interesati sa participati, sa aveti amabilitatea de a confirma participarea pana cel tarziu Joi, 15 martie 2012, ora 20:00 la telefon 0722.353.852 sau pe email (contact@herdea.ro) folosind formularul de la pagina de Contact.


     Atentie! Vom suplimenta cu maxim 10 locuri pentru pacientii cabinetului(gratuit) si datorita solicitarilor numeroase venite din afara, board-ul cabinetului a decis sa suplimentam cu inca 5 locuri pentru participantii din afara (cu taxa).

 

     Dintre temele pe care le vom aborda, mentionam:

– dezvoltarea neuropsihomotorie a copilului in perioada 0-3 ani

– distribuirea rolurilor in familie – intre autoritate, supunere si echilibru

– “parinti.. 1 copil.. mai multi copii” (mini-ghid de psihologie a familiei)

– prietenii fara cuvinte si rolul lor in cresterea si educatia copiilor

– rolul muzicii in dezvoltarea inteligentei la copil (despre inteligenta emotionala, sociala vs. coeficientul de inteligenta clasic)

– sportul in viata copilului – limitele luptei pentru performanta

– despre dentitia copiilor nostri

– alimentatia copilului : 0-1 an si 1-3 ani

– vaccinarile

– valentele colectivitatii

– urgentele la copil

– educatia spirituala: intre necesitate si realitate

 

     Va reamintim ca pentru pacientii cabinetului, nu se percepe taxa de curs (cheltuielile ocazionale, desfasurarea cursului, se acopera din fonduri proprii sau din donatii si sponsorizari). Pentru participantii din afara cabinetului, se va percepe o taxa de curs de 75 RON/persoana si 125 RON/cuplu.

 

     Cursul “Prescolarul(3-7 ani). Scolarul mic(7-12 ani)” se amana pentru luna Aprilie, la o data care va fi anuntata cat de curand.


Va asteptam cu drag,

Echipa C.M.I. Dr. Valeria Herdea

     Vezi programul cursurilor “Scoala familiei mele” >>

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors