Serbarea de Craciun 2013. Povestea unui Craciun Magic!

15 decembrie 2013 by Dr. Valeria Herdea0
serbarea_de_craciun_2013_povestea_unui_craciun_magic.jpg

      Anul acesta, Mos Craciun, alaturi de Zana Spiridusa, au poposit intai la noi, in “familia noastra largita”, mai inainte de a fi mers oriunde altundeva in Lume!

 

Se pare ca Mosul, a aflat de la Zane, ca:

 “Noi, avem cei mai cuminti si mai frumosi copii din toata lumea!”

Cel putin, asa a sunat inceputul epistolei, pe care a primit-o Mosul de la…un personaj anonim.

 

Pe scurt, sa va povestim cum a fost Seara noastra Magica:

     Sambata, pe 7 decembrie (2013) am reusit (pentru al 4-lea an consecutiv), sa implinim inca o etapa a  proiectului nostru de suflet: “Serbarea de Craciun”. Evenimentul acesta, este unul special – dedicat micutilor crescuti in familia noastra “largita” – din cadrul cabinetului medical C.M.I. Dr. Herdea. Este un moment la care tinem enorm, dar pentru a carui pregatire, desi pare greu de crezut, in acesti din urma ani, aproape ca intreaga  noastra echipa, a invatat  sau  s-a initiat  macar, in tainele unor noi profesii: IT, PR, entertainment, administratie…(cu finantistii stam mai slab, dar va pot asigura ca la capitolul “oameni cu idei”  agitatia pentru un loc fruntas este destul de mare!),  astfel incat daca stau bine sa ma gandesc, cred ca am putea tine cateva workshop-uri tematice despre:  cand, daca, cine… si mai ales “cum” se poate  produce un  moment de Bucurie pentru cei dragi, pornind cu entuziasm, pasiune si avand alaturi de personalul medical in echipa, pacienti-prieteni absolut minunati!.

 

     Craciunul este momentul pe care toti il asteptam un an intreg. Seara asta magica, este pentru noi, in primul rand, Bucuria Nasterii Domnului! Este Visul frumos si luminos al Bradului si mirosul innebunitor de aromat al cozonacului. Este momentul in care te aduni cu cei dragi inimii tale si ii strangi la piept. Ii multumesti lui Dumnezeu pentru ca ti-a daruit Binecuvantarea de a aduce bucurie celor pe care, tot El ti I-a dat in grija!

 

     Sincer, nu cred ca se poate rata un astfel de moment, pentru ca astfel de momente sunt rare, dar depline, unice! Poti alege: sa stai deoparte sau sa fi partas la ele, in mod simplu, doar sa ti le doresti in mod curat, deschis, doar sa iti lasi sufletul sa se umple de Recunostiinta, Speranta si mai ales- Dragoste!

 

Serbarea de Craciun

     In acest an, Sala de Festivitati a Scolii nr. 71 a gazduit Serbarea de Craciun, care a reunit peste 200 de suflete, venite acolo, pentru a-l astepta pe Mos Craciun cel fara varsta. Nu au lipsit nici colindele, cozonacii sau bradul de Craciun, toate acestea fiind “ingrediente” cheie pentru o atmosfera minunata alaturi fireste de oameni dragi!

 

     Serbarea de Craciun reprezinta efortul unitar depus atat de Comitetul de Parinti, dar si de sponsorii si partenerii nostrii care s-au implicat si au depus eforturi notabile, contribuind cu donatii/cadouri pentru a-l ajuta pe Mos la implinirea tolbei dedicate copiilor nostri, precum si multor altora, dupa cum o sa va  povestim.

 

     Am cantat colinde impreuna, l-am intampinat cu drag pe Mos Craciun, ne-am bucurat de Zana Spiridusa, de Albinuta Magica, au fost surprize pentru mici si mari.

 

Dar din dar, se face rai

     Dorim sa multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi, pentru a da viata acestui moment : A&D Pharma, Angelini, Biofarm, Centrul de Meditatii si Dezvoltare Personala, Dacia Plant, Danone, Editura Evanghelismos, Gymboland, IBM, Montavit, Nestle, Revista “Pap Tot”, Pharco, Secom, SuperBebe Shop, Cosmetice- Ziaja, Hand-Made Art – Herinean Crina, Kinetoterapie – Lefter Andrei, Oana Alexandru – Wonder Cookies si nu ar fi completa lista, daca nu am  multumi, pentru munca deosebita pe care a depus-o domnul Armand Pascu, cel care a fost alaturi de noi si in acest an,  inregistrand pe pelicula momentele cheie ale acestei seri speciale .

 

     Materialul inregistrat, va fi postat pe site, imediat ce va fi finalizat. Avem rugamintea catre toti participantii la Serbare, sa ne trimita un e-mail pe contact@herdea.ro cu fotografiile pe care dansii le-au facut, pentru a putea face o selectie in vederea completarii Albumului Serbarii 2013!

 

Album foto: Serbare de Craciun 2013

Video: Serbarea de Craciun 2013
 

    Doresc in mod deosebit sa multumesc pentru munca dedicata  intregului Comitet Organizator al Serbarii-familiilor Moldoveanu, Stoian, Alexandru, Stanescu, Vasile, Tudor, Vaja, Oprea, echipei mele medicale, tuturor celor care ne-au sprijinit si poate nu i-am pomenit!

 

     Va multumim  frumos, pentru ca ne-ati fost alaturi intreg Anul 2013 si pentru onoarea de a putea  scrie, acum si aici,- cu mandrie -, ca suntem cu Totii Impreuna – 3600 de suflete, membrii ale aceleasi  familii largite –Herdea!

Craciun Fericit!!

Cu drag,

C.M.I. Dr. Herdea Valeria

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Herdea.ro – Portal Medical

Herdea.ro - Portal medical
Herdea.ro – Portal medical

Herdea.ro © 2021 | Termeni si conditii 

Herdea.ro – Portal medical

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors