Serbarea de Craciun – din nou impreuna de Craciun!

30 decembrie 2018 by Dr. Valeria Herdea0
serbarea_de_craciun_din_nou_impreuna_de_craciun.jpg

 

     De 9 ani, in luna decembrie, mai exact in a doua sambata din decembrie, apropierea Sarbatorii Nasterii Domnului, aduna in jurul Bradului, prieteni dragi, vechi si noi.

 

     Copiii au crescut sub ochii nostri, parinti, medici, asistenti medicali, intr-o singura echipa, unita in jurul celor mici. Cei care altadata erau sugari- la prima Serbare de Craciun- acum sunt elevi de clasa a III-a.  Pe de alta parte, primul, al doilea sau al treilea copil al aceleiasi familii- care abia acum deschid ochii asupra miracolelor Lumii, ni s-a alaturat si el, intregind bucuria. Unii dintre “Copiii mari-Veterani ai Serbarilor” sunt astazi studenti la Medicina, Drept sau Arte, altii au crescut in ani la cabinet si astazi vin  purtandu-si la randul lor, micutii in brate. Varste minunate si privilegiul special pentru intreaga noastra Echipa, de a-i putea vedea cum cresc si se implinesc sub ochii nostri.

 

     Generam  impreuna, in fiecare An, o Lume magica, plina de culoare si sunet, unde nu exista diferente de varsta, de apartenenta sociala sau religioasa, nu sunt bariere de limbaj, nu sunt bariere politice iar zambetul si voia buna, respectul si dragostea, comportamentul civilizat, grija fata de aproape, sunt la ele acasa.

 

     Mosul Cel Bun a sosit si anul acesta la noi. Vesel, cald, Mosul stie despre fiecare copil cate o poveste. Asculta pe fiecare dintre copii, si uite asa… Visul din copilarie, devine o realitate in care fiecare dintre cei prezenti in sala, mai mic sau mai mare, se regaseste. Mosul nostru, nu-i un Mos oarecare, el are 4 reni, micuti, frumosi, acasa, sositi pe rand la el in “curte”, in acesti din urma 9 ani. Ocupat cu drumurile prin Lume, Mosul nu uita de copiii nostri si vine in fiecare An sa ii vada cum si cat au crescut, daca sunt sanatosi si mai ales- cuminti. Mosul nostru invata cu blandete si dragoste pe fiecare copil mai mare sau mic, sa puna pret nu pe darul in sine, ci pe ceea ce inseamna“: a darui- a iubi- a fi bun”. Colindele rasuna, vocile cristaline si cursele cu obstacole ale piticilor, dau culoare si farmec acestei seri speciale din fiecare An.

 

     Sarbatoarea Craciunului ramane Sarbatoarea Sufletelor noastre: invatam de mici sa ne bucuram impreuna, sa fim atenti la cei dragi noua, dar si la cei aflati in nevoie de langa noi. Un gest cald, putin din Timpul fiecaruia, un strop de implicare si multa, multa dragoste, pot aduce Speranta, Zambetul si Lumina in sufletele de copii si de adulti deopotriva.

 

     Serbarea a fost si in acest an posibila, doar prin efortul si implicarea unor oameni minunati:

Gazda noastra- Doamna Dir.Prof Mihaela Stoian si Consiliul de Administratie al Sc. Gen, Nr. 25  

Domnul Armand Pascu si echipa dansului- oameni de o sensibilitate profunda, profesionisti, fara de care Povestea Craciunului nu ar fi ramas imortalizata si arhivata, in toti acesti ani.

Fam. Oprea- Lipseanu, Herinean, Moldoveanu, Tudose, Pascal- Cojocarita, Mihaescu, Tudor, Soldea, Herdea-cei mici, Parintele Catalin Lupu, Parintele Lepadatu alaturi de intreaga sa familie

Calde multumiri sponsorilor nostri: Mustang Traco SRL, Dr Phyto, Nestle, Hipp, Nutricia, Sun Wave, Vedra, Pharco, Secom

in numele Echipei medicale Herdea- Comnea, va rog sa imi permiteti sa multumesc tuturor celor pe care ii ingrijim mici si mari si care au ales sa faca parte din “Familia noastra largita Herdea” de ani buni, desi, de cele mai multe ori, nu le este nici usor, nici simplu.

 

Cu mult drag- Un An Nou minunat sa aveti cu totii!

Echipa medicala:

Laura Comnea, Sabrina Herdea, Mihaela Costache, Mihaela Dan si Valeria Herdea

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors