Serbarea de Craciun 2017 – La ceas de sarbatoare

27 decembrie 2017 by Dr. Valeria Herdea0
serbarea_de_craciun_2017_la_ceas_de_sarbatoare-1200x674.jpg

Dragii mei Dragi,

 

      In a doua sambata a lunii decembrie, dupa datina de acum bine stiuta, prunci frumosi de toate varstele, parinti emotionati, invitati- oaspeti dragi inimii noastre, medici, rezidenti, studenti, asistenti ai echipei Dr Herdea- Dr Comnea, l-am intampinat  cu totii, pe Mos Craciun Cel Bland si Bun.

 

     Pentru noi toti, au fost clipe emotionante, in care s-au impletit Bucuria, Recunostiinta, pentru ca, uite asa, incet,  incet, a fost a 8 a Sarbatorire  consecutiva, a Craciunului Magic, al Familiei noastre largite Herdea- asa cum ne place noua sa o numim, cu mult drag, de multi ani incoace. Nu exista cuvinte care sa descrie bucuria unui suflet de copil, nu exista cuvinte care sa transpuna Lumina din ochii celor mici, la aceasta Sarbatoare. Au fost in acest An, peste 200 de copii prezenti. Sunt copii care au venit pe lume si au intrat in Familia largita Herdea, au crescut impreuna, parinti care au devenit prieteni dupa toti acesti ani tumultuosi, petrecuti impreuna. Cu ei toti, se naste o Istorie frumoasa, la care sunt si ctitori, sunt si martori, tot ei. Povestea este magica si vie, pentru ca este povestea spusa de Ei toti.

     Din pacate, desi suntem in 2017, desi Stiinta a facut posibila cercetarea altor planete, inca Nu s-a atins acel nivel, care sa ne poata face, sa gasim solutii sustenabile, pentru ca sa combatem amaraciunea multor suflete de copii. Inca sunt copii singuri, care nu au parte nici de Brad, nici de un Camin, in sensul adevarat al cuvantului. Este greu de crezut, greu de acceptat, dar asa este- avem alaturi de noi, in fiecare an, suflete de copii, care au nevoie de mai multa Dragoste, decat ne-am putea imagina. Si daca Stiinta nu poate sa ne ofere inca solutii, exista Dragostea, care poate orice sau macar incearca cu incapatanare, sa aduca Lumina, acolo unde inca exista Umbre, Tristeti si Dureri. Si daca mai exista Dragoste in Oameni… Romania noastra, are inca Speranta pentru ca Ziua de maiine, sa fie altfel si pentru acesti copii minunati!

 

     Am in jurul meu oameni minunati, care se mobilizeaza in fiecare An Binecuvantat si daruiesc din plin Bucurii, tuturor copiilor prezenti la Sarbatorirea Nasterii Domnului.

 

     Tin in mod deosebit, sa multumesc Domnului Armand Pascu, distinsul nostru cameraman, operator si regizor deopotriva, care ne-a insotit in fiecare an, in aceasta calatorie magica. Dansului si Echipei Domniei Sale, ii datoram toate “ecranizarile” Povestilor noastre Magice – de Craciun. Fiecare chip de copil, fiecare imagine din aceste povesti, sunt istoria noastra vie.

 

     Pe lista prietenilor nostri dragi, intra Scoala Nr 25, D-na Dir. Mihaela Stoian , al carei sprijin il avem de ani buni, Oameni minunati precum Parintele George Lepadatu si copiii sai/ai nostri, de la Centrul Sf Sofia, Parinti precum cei din Familia Oprea-Lipseanu, Herinean, Vaja, Moldoveanu, Tudor, Cristea, Pascal-Cojocarita, Alexandru, Niculescu si lista mea nu se opreste aici…

 

 

     Se cuvine sa multumim celor care ne sunt alaturi de ani buni: Dr Phyto, Pharco, Fiterman, GTS Solution, Hipp, Himalaya, Danone, Zdrovit, Nestle, Revista “Pap Tot”, Johnson &Johnson, Secom, Colgate Romania, Sun Wave, Imperium Drill-Cabina Foto Happy, Media Storm-Dr Comm.

 

     Nu in ultimul rand, as dori sa adresez multumiri membrilor Echipei Medicale – Dr. Laura Comnea, Dr. Sabrina Herdea, As. med. Mihaela Costache, As. med. Daniela Stoica, As. med. Mandric Diana, Dr. Lidia Soldea, Dr. Alexandru Herdea, Dr. Tiberiu Mihaescu, Dr. Niculescu Iulia, Teodora Mihaescu, Teodor Herdea, fara de care, multi din toti acesti pasi, nu ar fi fost posibili.

 

Cu drag si respect, va aducem in Dar, Povestea noastra de Craciun

Va dorim sa va bucurati de Un An 2018 frumos, sa fiti sanatosi si Binecuvantati de Bunul Dumnezeu!

Valeria Herdea

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors