Serbarea de Craciun 2019 – Editia X-a

25 decembrie 2019 by Dr. Valeria Herdea0
serbarea_de_craciun_2019_editia_x-1200x675.jpg

Dragii nostri Dragi,

Astazi este o Zi Speciala- poate cea mai frumoasa Zi din Intreg Universul- Sarbatorim Nasterea Domnului nostru Iisus Christos, Mantuitorul nostru.

 

Fiecare Om de pe Pamantul pe care traim, poarta in Gandul Sau Speranta– Astazi este o Zi despre Renasterea Sperantei.

 

Fiecare Om poarta in Sufletul Sau Credinta ca Maiine va fi o zi mai buna , mai frumoasa, cu Pace, Liniste, Valorizare, Armonie, Respect pentru fiecare Fiinta umana,- Astazi este o Zi despre a invata sa Crezi ca se poate, se poate cu efortul fiecaruia dintre NOI toti, unii alaturi de ceilalti, uniti.

 

Fiecare Om, poarta  in Inima Sa Iubirea– Iubirea ne-a construit, Iubirea ne da aripi, ne da forta si curajul de a merge mai departe, in fiecare moment al Vietii noastre.

 

Daruim Astazi, fiecarui Copil pe care il ingrijim, fiecarui pacient care ne calca pragul, un mic Dar de Suflet- Filmul Serbarii de Craciun al Copiilor cabinetelor Herdea si Comnea


Gratie Dvs., Suntem la Editia a X a si pentru acest moment va suntem recunoscatori din toata inima noastra!


Se cuvine sa multumim fiecaruia dintre cei care au facut posibile aceste momente minunate in Timp: Dumneavoastra- familiilor fiecarui copil, crescut in cabinetul nostru, gazdelor noastre de ani buni: Scoala Generala nr 25, Doamnei Dir Mihaela Stoian si Consiliului de Adminstratie al Scolii gen nr 25.

 

Un gand special si toata gratitudinea Domnului Armand Pascu si echipei dansului, pentru ca este meritul exclusiv al dansului de o realiza Filmul Serbarii de Craciun de 10 ani incoace.

 

Alaturi de noi au fost: Editura Amaltea, Editura Litera prin Compania Forbes

 

Companii care au sustinut efortul lui Mos Craciun: A&D Pharma, Boiron,  Dr Pytho, Dr Reddy’s, Dr Oetker, Hipp, Johnson & Johnson, Nestle, 9 luni, Sun Wave Pharma, Secom, Vedra, Walmark,

 

Nu in ultimul rand, multumiri inimosului Comitet de Organizare: Fam Vaja, Herinean, Tudor, Stanescu-Goruneanu, Godina, Pascal-Cojocarita, Stoian. Un gand de dragoste si recunostiinta speciala Coordonatoarei din Umbra a Serbarii- Doamnei Letita Oprea, Luanei si lui Bogdan Oprea-Spiridusii calzi si buni ai Craciunului din fiecare An.

 

Sa aveti Un An Nou 2020 Binecuvantat, cu sanatate, bucurii, si Dragoste multa, multa in Inima fiecaruia. Toata dragostea noastra!

 

 

 

 

 

Cu pretuire,

Dr. Valeria Herdea

Dr. Laura Comnea

As. Med. Costache Mihaela

As. Med. Dan Isabela

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors