Serbarea de Craciun 2016

28 decembrie 2016 by Dr. Valeria Herdea0
serbarea_de_craciun_2016-1200x900.jpg

     In fiecare An lasat de Bunul Dumnezeu, pentru si impreuna cu copiii crescuti in Echipa Herdea, alaturi de parinti, personal medical, prieteni dragi si invitati, se organizeaza Serbarea in care celebram impreuna Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos. In fiecare An, probabil ca acesta este unul dintre momentele de referinta, pe care le asteptam cu sufletul plin de emotii si de dragoste. Craciunul ramane Emotia pura a Copilariei neatinsa de  umbre,  sipet curat si luminos pentru inima  fiecaruia.

 

Anul 2016, ne-a adus “Craciunul de Poveste”-Editia a 7 a- a acestei Sarbatori .De 7 ani ne bucuram impreuna, in apropierea Craciunului, copii si adulti, spargand bariera clasica a relatiei medic-pacient. Incercam sa imprimam copiilor pe care ii crestem, un alt mod de a percepe echipa medicului lor de familie. Suntem o Familie mare, numeroasa, galagioasa, dar minunat de frumoasa, mai ales, cand suntem cu totii sanatosi si voiosi. Copii si parinti participa  de acum, pentru ca este Serbarea LOR- Bucuria este comuna si ne uneste sufletele.

 

Oameni minunati s-au implicat si au facut posibila aceasta Seara minunata, dedicata copiilor nostri. Cu totii am sarbatorit Nasterea Pruncului Iisus, cu totii am sarbatorit acea parte a sufletului uman care ramane curata, calda, luminoasa, nascuta din Speranta si Iubire si pastrata in Timp, la fel de frumoasa, in ciuda intamplarilor care ne marcheaza Viata, fie ca suntem mai mici, fie ca suntem deja parinti sau bunici.  

 Anul acesta, Serbarea noastra a fost deschisa de parintele George Lepadatu, care a adus in familia noastra 30 de suflete dragi de la Centrul Social al Patriarhiei. S-au cantat colinde, cantece romanesti adevarate, venite la noi, din timpuri stravechi. Alaturi ne-au fost membrii familiei Pascal-Cojocarita, Isal Ediz cu minunata lui chitara, Sara si Filip cu  vocile lor pline de farmec . Mos Craciun cel Bun si drag  nu ne-a uitat si-a facut Timp – a fost langa noi si in acest an iar gazda noastra Doamna Director Mihaela Stoian,de la Scoala nr 25,a facut cu adevarat minuni pentru toti cei prezenti.

Armata de Zane, Reni si Spiridusi a muncit la pregatirea darurilor si se cuvine sa multumim tuturor celor care au facut posibil acest moment: familiile Oprea , Moldoveanu, Goruneanu, Vaja, Stoian, Popa, Mihaescu, Ilian, Tudor, Modol, Doreata, Stanescu, Herinean, Iliuta, ca sa numim doar pe cativa dintre cei multi si dragi, care au daruit copiilor, mult din timpul lor pentru reusita Serbarii.

Au fost alaturi de noi:  Dr Phyto, Kineto-Bebe, Sun Wave, Fiterman, Hipp, Danone, Nestle, Jensen Plus, Pharco, Biofarm, Antibiotice, Zdrovit,Himalaya,Vedra, Secom si nu in ultimul rand, partenerii nostri din fiecare an- Revista Pap Tot.

Multumiri speciale domnului Pascu si echipei Domniei sale, pentru pregatirea filmului Serbarii cu dragoste si caldura asa cum o face de 7 ani incoace.

 

 

 

Va multumim frumos  Dumneavoastra, tuturor celor care ati fost alaturi de noi in toti acesti ani si ati facut posibila mentinerea vie a acestei Povesti!

Va dorim Un An Nou Minunat, Frumos si Bun, plin de Bucurii simple, adevarate: familie, prieteni  dragi, armonie, oameni frumosi in jur, pace si liniste sufleteasca,

 

 

Cu drag si respect, Echipa Dr Laura Comnea, As Daniela Stoica, Sabrina Herdea, Dr Valeria Herdea    

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors