Arta de a invata cum poti deveni un brand

10 septembrie 2013 by Dr. Valeria Herdea0
arta_de_a_invata_cum_poti_deveni_un_brand.jpg

Despre cartea pacientului meu, Dr. Nicolae-Iordache IORDACHE intitulata “Cine esti tu doctore?”, este usor sa povestesti, pentru ca este o carte vie, dinamica, usor de citit. Scopul ei prim este acela de a te ajuta sa te cunosti, sa descoperi elemente de baza ale mediului in care traiesti, pe care mai apoi sa construiesti strategia curajoasa a propriei tale dezvoltari.

 

     Mai greu ramane sa faci parte din pleiada de personaje, care alcatuiesc lumea acestei carti. Acest din urma aspect obliga si nu este foarte usor!

 

     Vorbim despre o carte buna de citit si pentru altii, nu doar pentru cei din lumea medicala. Este o lectura antrenanta, practica si are sarm.

 

     Dezvoltarea personala, motivarea de a trai schimbarea, mai intai la nivelul tau si apoi facand din schimbarea asta inspre latura binelui, un mod de a trai, acel “modus vivendi” al latinilor aplicat la reperele si valorile omului modern, fac din lectura cartii, un exercitiu provocator. Cartea provoaca la depasirea blazarii, in care din pacate semenii nostri se scalda, dand vina ba pe “sistem”, ba pe “politica, bat-o vina”, ba pe “vesnica tranzitie” sau “generatia de sacrificiu”, uitand ca schimbarea trebuie sa se produca mai intai in noi insine, ca schimbarea este de fapt un proces volitional de autocunoastere a propriilor noastre capacitati creative, dar si de stradanie personala a fiecaruia de a fi instrumentul schimbarii in bine pentru cei din jur, de implicare sociala, educationala si culturala!

 

In concluzie, va provocam la lectura!

Cartea poate fi achizitionata la adresa urmatoare: Cine esti tu doctore?

Dr. Valeria Herdea – discurs lansare “Cine esti tu, doctore?”

“În data de 19 februarie 2013, a avut loc, la Biblioteca Națională, lansarea din București a cărții “Cine ești tu, doctore?”.

Cine esti tu, doctore? este primul manual de branding. Este scrisa de dr. Nicolae-Iordache IORDACHE si Olivian BREDA.
Raspunde generos la intrebarile:
– De ce au nevoie medicii de un brand de doctor consistent si autentic?
– Ce pot face ca sa isi construiasca acest brand?
– Raspunde doar partial la intrebarea: Cum sa faci cele de mai sus?

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors