Ecouri de dupa Gala Medica

23-dr.jpg

Luni, 06. 06. 2011, a avut loc festivitatea Gala Medica 2011, sustinuta de catre Colegiul Medicilor din Romania. Gala Medica reprezinta o manifestare a Colegiului Medicilor din Romania, in care sunt promovate valori ale lumii medicale din tara noastra, din toate domeniile medicinii. Gazdele au ales o locatie extrem de frumoasa, cea a Teatrului Odeon, nu demult renovat.

      Am avut onoarea sa ne numaram printre nominalizatii acestui an, la sectiunea Internet Medical. Nominalizarea in sine, pentru multi, poate ca nu reprezinta decat o sclipire de mandrie personala sau de clan-se poate spune oricum, pentru ca este in regula in ambele cazuri.

      Site-ul nostru, al celor din “familia largita” Herdea, al celor 3200 de suflete din clanul nostru exclusivist, reprezinta, in fapt, o recunoastere a valorii noastre, a tuturor si aici as dori sa intelegeti in cel mai pur sens literar cuvantul “valoare”. Ni s-a recunoscut valoarea, nu pentru ca avem un site oarecare, asta poate avea toata lumea, daca beneficiaza de un tip istet care sa se priceapa sa il faca si sa il intretina, ci pentru ca 3200 de suflete au un site impreuna in care isi pot impartasi, in afara de informatii medicale, bucurii simple, vesti, sperante pentru un timp mai bun, dorinte pentru viata lor si vise pentru pruncii si familiile lor!

      Ce avem noi special, cei 3200?! Ce aducem noi, nou, pe piata Internetului medical fata de altii?! Chiar avem si chiar aducem un suflu nou-suntem o echipa-medici si pacientii nostri, suntem o echipa frumoasa si puternica pentru ca suntem uniti si pentru ca am stiut sa muncim impreuna dar si sa ne bucuram impreuna!

      Nu cred ca sunt foarte multi cei care pot povesti cu drag, despre cum se poate naste un cabinet frumos si performant din aproape nimic, despre munca si entuziasm nebun ani la rand, despre cum este sa lupti pentru a creea pacientilor tai conditii omenesti de consiliere si consultatie fara sa fi sustinut pentru asta de nici un for oficial, care ar fi trebuit sa o faca, despre pasii mici in ani multi, despre sambete si duminici in care s-a muncit continuu, despre primaveri, veri sau toamne cand nu am stiut cum au rasarit sau cum au cazut frunzele, intr-o lume caruia nu-i pasa prea mult de respectul sau conditiile de minima decenta, pe care totusi se cuvine sa le oferi pacientului tau, despre cum este sa ai pacienti care iti devin mai apoi prieteni, care iti sunt alaturi si cand iti este bine dar si cand iti este greu, despre cum se poate naste un “site cu lipici” sau un concurs de bebelusi, pentru un an in doar 4 luni sau oameni absolut minunati precum familia Alexandru sau familia Pascu, despre Prichindica, Ingeras, Bijoux si toti ceilalti copii dragi inimii mele, despre cum a fost cu serbarea noastra de Mos Craciun, in 2010, despre toti, cu dragoste si respect

      Multe as avea de povestit despre “familia mea largita”, adica despre dumneavoastra, cele 3200 de suflete, despre cum este sa ai onoarea si in acelasi timp, responsabilitatea imensa de a va ocroti sanatatea, multe ar fi de povestit despre “mari si mici”, despre cum este sa ai doua sau trei generatii din acelasi neam sub ochi, despre cum este sa participi la nasterea lor, la botezul lor, la cresterea lor, la prima lor dragoste, la emotia nuntii lor sau sa ii plangi la ceas trist pentru ca i-ai pierdut, multe sunt povestile unui medic de familie, dar acum am un alt scop pentru care scriu aceste randuri…

      Doresc sa va aduc pe aceasta cale multumiri, dumneavoastra tuturor celor care v-ati rupt din timp, si credeti-ma, ca pot spune cu certitudine, ca stiu cam ce inseamna, sa nu ai uneori, nici macar 5 minute libere si cat de pretioase pot fi, daca se intampla sa le ai si te poti bucura de ele impreuna cu cei dragi!-pentru a sustine echipa noastra la Gala Medica 2011!

      Am participat, am fost nominalizati, la nivel national si asta este rodul muncii noastre al tuturor, pentru ca noi toti suntem – O ECHIPA – dumneavoastra, cei care ne motivati si ne impulsionati sa ne punem in practica ideile si sa le continuam an de an, cu siguranta Admin – Alexandru Herdea, cel pe care, il “alergam” cu totii, fie ca il prindem in sesiune, fie ca este in diverse competitii de profil, incontestabil fara el, site-ul nu ar exista si continuand cu toti cei care alcatuiesc echipa medicala si de suport tehnico-administrativ, pentru ca fara echipa, nu poti face nimic-iar echipa mea, a fost, este si sper din tot sufletul meu, sa ramana cea mai grozava!!


Va multumesc si va doresc sa fiti binecuvantati!

Cu drag, Dr. Valeria Herdea

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors