Gala Medica 2011

55-dr.jpg

      Va anuntam cu drag ca site-ul http://www.herdea.ro/ a fost nominalizat la concursul Gala Medica 2011, la categoria Internet medicalBlogul anului. Pentru noi este o onoare sa fim printre nominalizati, aceasta nominalizare este insa nu numai a echipei C.M.I. Dr. Herdea Valeria, ci si a dumneavoastra, a pacientilor nostri, a celor pe care noi va consideram familia noastra largita. Va asteptam sa participati alaturi de noi, asa cum ati facut-o si pana acum si va multumim pentru ca ne motivati si ne sustineti!

      Acest concurs este initiat de catre Colegiul Medicilor din Romania, avand ca scop promovarea valorilor lumii medicale.

Voteaza Dr. Herdea Valeria la sectiunea Blog medical

      Pentru a sustine site-ul nostru va invitam sa acordati un vot pe pagina http://medicalnet.ro/gala2011/internet-medical/ in perioada 16 mai – 6 iunie. Dupa ce intrati pe pagina concursului, dati scroll pana la sectiunea Blogul anului unde ne veti putea vota.

Cateva cuvinte despre Gala Medica

      “Aflata la a treia editie Gala MEDICA se va desfasura luni, 6 iunie 2011, la Teatrul Odeon din Bucuresti. Evenimentul se adreseaza tuturor actorilor domeniului medical si zonelor conexe acestuia, precum: medici, institutii medicale, companii, ONG-uri, jurnalisti, dar si societatii civile.

      Gala MEDICA este, in sine, o declaratie de intentie a Colegiului Medicilor din Romania, care doreste ca acest eveniment sa devina un reper al lumii medicale. Gala MEDICA va acorda diplome si premii simbolice, intentia sa fiind aceea de a aduce in atentie oameni, organizatii, institutii, initiative si actiuni cu potential considerabil si aport real la radiografierea corecta si la evolutia domeniului medical romanesc.”

sursa: http://medicalnet.ro/gala2011/

 

      Votarea se desfasoara intre 16 mai 2011, ora 18.00 si se incheie duminica, 5 iunie 2011, ora 18.00.

 

 

Cu drag,

Echipa C.M.I. Dr. Herdea

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors