Trusa de urgente – Meditatii pentru parinti

31 octombrie 2014 by Dr. Valeria Herdea0
trusa_de_urgente_meditatii_pentru_parinti-1200x675.jpg

Fie ca vorbim despre cutia cu medicamente de acasa, fie ca ne referim la prim-ajutorul din vacante, este bine sa stii ce contine trusa de urgente.

 

Dr. Valeria Herdea, medic de familie, ne ofera cateva sfaturi despre ce punem in trusa de urgente si cand sunt momentele in care este bine sa o scoatem la iveala (sau, dimpotriva, sa le ascundem).

 

Cum copiii sunt mai expusi la riscuri si accidente (se julesc, se imping, cad, se catara prin copaci), este bine sa stii ce nevoi de sanatate are si sa te “echipezi corespunzator”.

 

Pe de alta parte, sunt si situatii in care incercam sa ii tinem pe cei mici cat mai departe de trusa de urgente. De ce? Pentru ca acolo se afla toate medicamentele familiei si unele chiar sunt periculoase pentru copii.

 

Afla cum iti feresti trusa de manutele curioase ale copiilor si descopera o lista cu toate elementele principale din trusa de urgente, in aceasta editie a emisiunii “Meditatii pentru parinti cu Simona Dragomir“.

 

Tu te-ai pregatit?

Dr. Valeria Herdea – Trusa de urgente


**Preluare Radio ItsyBitsy

 

     Vremea de afara ne indeamna sa calatorim cat mai mult impreuna cu familia, insa nu trebuie sa uitam ca si in vacante pot sa apara micile urgente pentru care trebuie sa ne pregatim din timp, mai ales daca in vacanta vor veni si cei mai mici membrii ai familiei.

 

     Fie ca este vorba de alergii, diaree, varsaturi sau diverse accidentari minore, trusa de urgenta pentru copii nu trebuie sa lipseasca de langa dvs. atunci cand mergeti in vacanta!

 

     Citeste articolul integral Trusa de urgente pentru copii.

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors