Cutia Bucuriei – bucuria de a darui

20 noiembrie 2014 by Dr. Valeria Herdea0
cutia_bucuriei_bucuria_de_a_darui-1200x900.jpg

     Asociația Română pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie – AREPMF va demara din 20 noiembrie acțiunea umanitară “Cutia Bucuriei”, prin care oferă sprijin și ajutor copiilor și familiilor aflate în situații grele.

 

     „Cutia Bucuriei” este cutia prin care oamenii dăruiesc cu bucurie și generozitate altor semeni nevoiași. Este bucuria de a dărui și de a primi, este o inițiativă care ne vorbește despre gesturi aparent mici, care însă, aduc speranța și un strop de bucurie celor mai puțin norocoși. 

 

     Acțiunea umanitară va implica toți medicii de familie ai asociației, care la rândul lor vor implica pacienții pentru a strânge alimente, hăinuțe, încălțăminte, jucării, cărți sau rechizite școlare. Înainte de Crăciun, în săptămâna 15-21 decembrie, pachetele vor fi dăruite copiilor din mediul rural, din sate îndepărtate și uitate de lume. Medicii de familie din satele defavorizate vor identifica familiile care au cu adevarat nevoie de ajutor. AREPMF își propune să  ajungă la 3000 de familii din toate colțurile țării.

 

     Mecanismul campaniei este simplu și implică comunicarea cu medicul de familie de la care puteți primi o cutie pe care, împreună cu copiii dumneavoastră, să o pregătiți pentru cei nevoiași. Scrieți pe cutie vârsta copiilor cărora le poate fi destinată și noi o vom colecta de la medicul dumneavostră.   

 

     Medicii de familie care nu sunt înscriși în asociație pot primi „Cutia Bucuriei” și se pot înscrie în program împreună cu pacienții lor. Pacienții pot, la rândul lor, să propună medicilor implicarea sau pot ajuta oricum, prin Asociație.

 

     Generozitatea este puterea și dorința oamenilor de a dărui necondiționat, este spiritul oamenilor buni și frumoși care își trăiesc viața oferind bucurie. A fi generos și a dărui sunt virtuțile și calitățile care ne definesc ca oameni și care ne fac să ne reîntoarcem mereu spre viață. 

 

     Haideți să fim generoși împreună, să ne învățăm și copiii să fie și să strângem cât mai multe daruri în Cutia Bucuriei!

***Preluare AREPMF

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Herdea.ro – Portal Medical

Herdea.ro - Portal medical
Herdea.ro – Portal medical

Herdea.ro © 2021 | Termeni si conditii 

Herdea.ro – Portal medical

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors