Safrina = sanatate, frumusete, interactivitate

1275841566-safrina.jpg

Eveniment “Conferintele SaFrIna”

Editia IV – 12 iunie 2010, Bucuresti
Compania Houston NPA are placerea de a va invita sambata 12 iunie 2010, la al IV-lea eveniment din seria de manifestari “Intalnirile SaFrIna”, un seminar interactiv dedicat publicului larg, pe teme de sanatate si frumusete.
Evenimentul are loc la Casa de Cultura a Studentilor (Calea Plevnei nr. 61, sector 1 Bucuresti – zona Eroilor), intre 10:00-14:00, cu pauza.
Coordonator stiintific al evenimentului este Dr. Herdea Valeria.
Despre ce vorbim: analize medicale pe intelesul tuturor, afectiunile ginecologice frecvente, semne si simptome care sugereaza bolile inimii, cum ne pastram frumusetea, despre contraceptie, sexualitate si adolescenta, diabet, nutritie, detoxifiere, cand si de ce luam antibiotice, afectiuni hepatice, depresiile, pacientul roman in sistemul sanitar romanesc, terapii alternative, infectii urinare, terapia durerii si altele.
Evenimentul este conceput in mod interactiv, astfel incat publicul va putea adresa intrebari vorbitorilor, afland pe loc raspunsuri la subiectele care preocupa orice persoana interesata de sanatate si frumusete.
Puteti confirma participarea la conferinta la telefon: 021.317.09.43 sau 0723.856.179. Va reamintim ca intrarea este gratuita, dar intrucat locurile sunt limitate, va recomandam sa confirmati participarea organizatorilor fie telefonic, fie pe mail la adresa : corina.stancu@houston.ro .
Va asteptam cu drag!
Intalnirile SaFrIna – Bucuresti
12 iunie 2010 – 10:00 – 14:00
Casa de Cultura a Studentilor (Calea Plevnei 61, sector 1, Bucuresti)

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors