File de poveste – Serbarea Calendarului 2012 – Serbarea de Craciun 2011

24 decembrie 2011 by Dr. Valeria Herdea0
46-dr.jpg

     Miracolul Nasterii Domnului Nostru Iisus Hristos, aduce lumina, aduce bucurie, dragoste in sufletele noastre, ale tuturor, mari sau mici. Pe data de 17 decembrie a avut loc Serbarea Calendarului – editia 2011 – cel de-al doilea eveniment de acest gen, dedicat pacientilor nostri.

 

     Cei mai noi membri ai “familiei noastre” – adica.. cei mai mici dintre pitiici, dar fireste si “veteranii”.. in varsta de 2-3 ani s-au intrecut in a fi Ingeri Luminosi, Mosi Craciuni sau pui de taran cu ochi de catifea, sub cupola Bisericii Sfantul Nicolae.

 

     De ce acolo? De ce nu in alta locatie?

     Intrebari, poate “firesti”, in actuala degringolada morala, educationala dar mai ales spirituala, care din pacate, “ne este servita” zilnic ca meniu fix pe toate canalele informationale.

 

     Poate pentru simplul motiv ca venirea Craciunului nu inseamna doar cadouri sau sosirea lui Mos Craciun. Craciunul, in sufletele adevarate inseamna nasterea Sperantei, a Nadejdii, a Credintei – inseamna in primul rand Nasterea lui Hristos.

 

     Binecuvantarea micutilor in prag de sarbatoare primara a lumii, cred eu, din tot sufletul meu, va ramane cel mai frumos si mai adevarat dar pe care noi toti, parinti, educatori si medici puteam sa-l daruim puilor de om pe care ii avem in grija.

 

     Poate nu a avut stralucirea altor serbari, poate nu a fost pe placul unora sau altora, dar undeva, in adancul sufletului lor, chiar si cei mai indaratnici, ar trebui sa recunoasca fara putinta de tagada –  in seara aceea, pentru foarte multi, chiar a fost Craciunul!

     (Pentru linistea sufletesca a tuturor, astronomic vorbind a fost Craciunul!)

 

    Iisus s-a nascut din nou, printre noi si pentru noi! A venit intre noi si in fiecare din noi, in acea Biserica mica, fascinant de frumoasa si veche precum Timpul.

 

     Nu a fost un palat somptuos, nu a fost o sala de bal, a fost precum Atunci, in Timpul Acela, al Nasterii Sale , un loc binecuvantat pe Pamant, tocmai pentru ca Acolo, a hotarat El, sa vina pentru noi toti!

 

     Am avut parte in premiera, de o lansare de carte: “Povestile Calendarului”, scrisa si daruita de catre un suflet sensibil, copiilor nostri – doamna Sonia Marcoci si ilustrata extrem de frumos de catre domnul Edward Alexandru- artist plastic, doi oameni minunati si binecuvantati fiecare cu daruri de Sus.

 

     Am avut si in acest an un calendar frumos, nascut din maini si minti vrednice Cosmin Moldoveanu si Herdea Alexandru Dan.

 

     Mai presus de toate, am avut parte de un colectiv de oameni de exceptie, cu ajutorul carora, am reusit sa materializam Serbarea, Cartea, Calendarul, locatia, bradul, pe Mos Craciun, Zana Zapezii, darurile copilasilor.

 

     Doresc sa le multumesc acum, in Seara de Ajun, cu tot dragul, celor stiuti, dar mai ales  celor nestiuti, care au pus umarul pentru ca si in acest an, copiii nostri sa se poata bucura de Serbarea Calendarului.

 

     In spatele unui eveniment mic sau mare, dragii mei, exista o echipa. Intotdeauna exista o echipa de oameni cu suflet curat. Asa a fost echipa noastra.

 

     Multumim!

– Oana si Edward Alexandru

– Cecilia si Cosmin Moldoveanu

– Carmen Mocanu

– Letitia Oprea

– Tania Dimcea

– Fam. Raducu-Efrim

– Dr. Koulosousas Archontis

– Lefter Andrei

– Preot Matei Constantin

– Preot Marcoci

– Preot Tulpan

– Preot Moldoveanu

 

     Aducem multumiri cu aceasta ocazie Editurii Evanghelismos, Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti, firmelor  Vavian, Novalac, Nestle, Milupa, Berlin Chemie, SuperBebeShop, Angelini, Dental Health, Centrul Medical Darin, GlaxoSmithKline.

 

     Multumiri speciale pentru implicare si efortul depus, pentru caracterul minunat si verticalitatea coloanei vertebrale de care au dat dovada drei. Dr. Alexandra Burcusi, Dr. Isabela Dragusin, Dr. Mirela Nedelcu, Drei. Alina.

 

     Au inregistrat momentul pentru dumneavoastra si ni l-au pus la dispozitie pentru aceasta seara speciala, Dl. Pascu Armand, Familia Slavescu carora le multumim, de asemenea pentru implicare si efort.


–> Album foto – Serbarea Calendarului 2012

     Le multumesc sotului meu Herdea Teodor si copiilor mei, Dr. Laura Herdea, Dr. Lidia Soldea, Dr. Alexandru Herdea pentru faptul ca au inteles ca a darui inseamna cu mult mai mult decat a primi, ca este un privilegiu sa poti darui si o mare onoare sa poti primi in schimb zambetul si bucuria unor copii, sa faci parte din viata lor, sa poti creea pentru acestia, fie si pentru un timp scurt, Magia Craciunului.

 

Preluare Antena 1 – Eu, mami si doctorul

 

     Va dorim tuturor celor care au fost alaturi de noi, care ne-au sustinut, precum si celor care nu au putut fi prezenti din varii motive, sa intrati intr-un An Nou, in care sa aveti Credinta, Sanatate, Dragoste, sa fiti buni precum painea calda, luminosi precum diminetile de mai, intelepti, sa puteti ierta, sa puteti fi prieteni unii cu altii si mai ales sa fim cu totii o echipa puternica – echipa familiei noastre largite.

 

Cu drag si recunostiinta,

Dr. Herdea Valeria

 

     Vezi Atelier 3*** – Nou-nascutul >>

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors