Proiecte de toamna pentru oameni dragi

12 octombrie 2011 by Dr. Valeria Herdea0
40-dr.jpg

  Candva, demult, se stia ca toamna “se numara bobocii”. Se pare ca toamna aceasta, care tocmai a venit, fara sa ne avertizeze si fara ca noi sa mai credem ca va fi iar frig, umezeala, nori pe cer…, ne pune la treaba pe toti.

 

  Reluam firul povestilor noastre si de data aceasta, va propunem o mini serie educationala, pentru parinti– si copii-pacienti ai cabinetului. Incepand din aceasta luna vom prezenta, pe intelesul tuturor, afectiuni, mai frecvent intalnite in viata noastra de zi cu zi. De ce aceasta decizie? Pentru ca nevoia de informare a pacientilor creste simtitor si pentru ca dorim sa va aducem informatie de calitate, prezentata succint si fara amanunte inutile. Vom prezenta cate o afectiune pe scurt-ce este? Cum se manifesta? Ce este bine si mai ales ce nu este bine sa facem acasa, intr-o prima urgenta? Cand mergem la medic? Ce povestim medicului despre boala noastra, pentru a-i usura putin lui munca si noua, sa ne facilitam obtinerea mai rapida a unui diagnostic corect si a unui tratament eficient?

 

  Un al doilea proiect drag inimii mele, (re-) incepe oficial de sambata 15.10.2011, ora 9:30, la cabinetul medical din strada Pictor Gheorghe Tattarescu, nr. 10, sector 3. Mini cursurile la “Scoala familiei mele” sau “Cum sa fiu un parinte bun pentru copilul meu?”, vor beneficia din acest an, de participarea a numerosi specialisti, din diverse domenii medicale. Ele se vor desfasura in mai multe ateliere, pe parcursul a 7-10 saptamani in functie de solicitarile dvs.

 

  Intrucat mai avem doar trei luni din acest an, va invitam, cu toata dragostea dar si cu toata seriozitatea, sa participati la concursul “Cel mai frumos bebelus, cea mai frumoasa poveste” – editia a doua. Va reamintim, ca acest concurs se va incheia mai devreme anul acesta, la finele lui noiembrie, intrucat, ne trebuie timp, sa lucram la editarea calendarului 2012.

 

  Avem in proiect, sa editam cartea: ”Povestile calendarului”, pentru care, ii rugam pe toti cei care au participat sau vor participa, sa scrie si dansii, fie o poveste, fie o poezie, a carui personaj sa fie micutul lor . Povestea trebuie sa promoveze obligatoriu (criteriu de eliminare din concurs), valorile copilariei: frumosul, binele, adevarul, bunatatea, blandetea, curajul, daruirea, speranta, credinta si dragostea. Povestile vor fi trimise pe adresa site-ului (contact@herdea.ro ). Vom reveni saptamana viitoare cu alte detalii.

 

  Proiectele noastre sunt multe. Vin Sarbatorile de iarna, vine Serbarea Calendarului, avem in ingrijire copii minunati, inteligenti, frumosi, daruiti cu toate darurile de catre Bunul Dumnezeu, haideti sa ne mobilizam cu totii, sa avem grija de ei, sa le oferim bucurii, sa le fim alaturi!

 

  Nu suntem bogati nici anul acesta – probabil ca nu vom fi nici mai tarziu, dar avem ce nu au altii, multi – avem dragoste de daruit si loc.. mult, mult loc in inimi.

 

  Orice idee, pentru ateliere/curs, pentru Calendar, pentru Serbare, sunt binevenite! Avem nevoie de intreaga dvs. participare! Avem nevoie de intreaga echipa de soc” din iarna Anului 2010, de entuziasmul si de spiritul de ”familie largita” pe care ni l-au inspirat si pentru care le suntem recunoscatori si mandri in acelasi timp pentru ca ii avem pacienti si credem noi si prieteni dragi inimii noastre!

 

Asteptam mesajele voastre in rubrica de comentarii de mai jos!

Cu drag, Echipa Dr. Herdea Valeria

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Herdea.ro – Portal Medical

Herdea.ro - Portal medical
Herdea.ro – Portal medical

Herdea.ro © 2021 | Termeni si conditii 

Herdea.ro – Portal medical

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors