Serbarea de Craciun 2015 – editia 6 – Un Craciun de Poveste

24 decembrie 2015 by Dr. Valeria Herdea0
serbarea_de_craciun_2015_editia 6_un_craciun_de_poveste-1200x675.jpg

Craciun de Poveste,

“A fost odata ca niciodata…”, asa incepe orice poveste- despre incredere, respect, prietenie, speranta si dragoste

 

“Fara Dragoste, nimic nu E” ca sa parafrazam pe unul dintre Titanii literaturii romanesti, asa ca sambata, pe 12 decembrie, a avut loc a 6 a editie a Serbarii de Craciun a CMI Dr Herdea Valeria si CMI Dr Comnea Laura. Serbarea a reunit Oameni dragi si povestile lor de viata, prieteni care au crescut impreuna in toti acesti ani, frati mai mari si mai mici, parinti si bunici mai emotionati decat copiii sau nepotii, in asteptarea aparitiei magice a Mosului Craciun. Cu totii asteptam Craciunul cu emotie, cu infrigurare -unii dintre noi-inca mai speram sa fie Craciun in fiecare zi din Viata…chiar daca nu ne iese tot timpul!


In general, ne dorim lucruri simple, momente frumoase, ne dorim sa fie pace, liniste, armonie. Mai presus de toate, ne dorim sa fim impreuna, sa vedem cat am crescut, ce am invatat in anul care a trecut, sa fie Mosul plin de daruri, pentru fiecare dintre noi, pentru ca:


1.Regula nr 1 – Noi suntem sanatosi

2.Regula nr 2 – Noi suntem cuminti!”

3.Regula nr 3 – Ne bucuram  pentru fiecare zi frumoasa din Viata noastra, petrecuta alaturi de cei dragi inimii noastre!


Multumim tuturor celor care au facut posibila derularea-“Din NOU”, a Craciunului nostru de poveste:

 

Comitetul de parinti, coordonat de catre dna Moldoveanu Cecilia si Letitia Oprea-Fam Vaja, fam Tudor, Fam Nistor, Fam Cosa, precum si multi alti oameni minunati care au fost alaturi de noi in tot acest timp.

 

Parteneri- Scoala nr 25 prin dna director Stoian Mariana, unitate in plina  ascensiune, prin munca acestei doamne tenace, sensibile si puternice in acelasi timp,reconfirmand cu eleganta, principiul conform caruia “Omul sfinteste locul”.

 

3F PlantaMed, Hipp, Vavian, Vitabiotics, GTS solution, Danone, Nestle, Angelini, Sun Wave, Revista Pap Tot.

 

Permiteti-mi sa va multumesc tuturor din suflet, in numele  meu personal si al colegilor mei, pentru implicarea dumneavoastra, pentru faptul ca ati ales sa fiti parte a familiei “largite” Herdea – desi nu este inotdeauna usor sau distractiv sa fii membru al Familiei noastre.

 

Va uram cu drag un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si pentru ca acest Craciun sa fie…”de poveste”, va aducem in dar, filmul de la Serbarea de Craciun din 12 decembrie 2015, de la Scoala nr. 25.

 

 

La multi ani 2016!

Cu drag Echipa Dr Herdea si Dr Comnea

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors