Ziua Internationala a Medicului de Familie – 19 mai

ziua_internationala_a_medicului_de_familie_19_mai-1200x676.jpg

Dragii mei pacienti, colegi, prieteni, permiteti-mi sa va urez, astazi de Ziua Mondiala a Medicului de Familie, cu drag “La multi ani!“.

     Cred sincer ca aceasta Zi trebuie impartasita cu colegii mei de breasla si cu dvs. – pacientii si prietenii mei. Am fost intrebata de nenumarate ori cati prieteni am?!

     Am raspuns cinstit, fara sa ma gandesc prea mult – putini, foarte putini  si multi, in acelasi timp!

     Putini – pentru ca prieten, este acela pe care il lasi sa iti intre in suflet, ii deschizi larg usa a tot ce este mai bun si mai frumos in tine si il primesti cu drag , acolo, in casa sufletului tau!

 

     Multi – pentru ca dragii mei, am constatat ca prietenii mei, sunteti, de fapt, dvs.,  pacientii mei, pentru ca alaturi de dvs., imi petrec cea mai mare parte a timpului, cu dvs., impartasesc bucurii si necazuri, anotimpuri din viata mea si a dvs., impreuna.

 

     Pe copilasii dvs., ii vad nascandu-se si crescand, pe adolescentii dvs., ii veghez atunci cand vin timizi, emotionati,  frumosi precum o dimineata de primavara  si imi spun istoriile lor despre dragoste si aspiratiile lor,  pe dvs., ca adulti,  va cert si va  iubesc in acelasi timp, atunci cand nu va luptati si dvs. destul de mult pentru sanatatea dvs., impreuna cu dvs. inaintam in timp si varsta, cu dvs. construim serbari si calendare, cu dvs., sufar atunci cand pierdem pe unul sau altul dintre cei dragi sufletului nostru, asa ca: AM multi prieteni dragii mei, si asta este Binecuvantare de la Dumnezeu iar profesia mea devine altceva, este slujire si bucurie  si recunostiinta  ca pot fi utila celorlalti semeni ai mei, alaturi de toti ai mei.

Ziua internationala a medicului de familie

     Astazi este o zi de bucurie, asa ca nu am de gand sa “vad” latura birocratica,  mai putin prietenoasa a vietii mele de medic de familie in Romania mea  si a dvs., astazi doar am simtit nevoia sa  va spun: “Multumesc pentru ca sunteti ai mei si imi dati voie sa fiu a dvs.!”

     Si sa ma bucur alaturi de dvs., prietenii si pacientii mei dragi,

 

Cu respect,

Valeria Herdea

Medicul dvs. de familie

P.S. Mai jos aveti un link al Societatii Nationale de Medicina de Familie din Romania, cu declaratii/marturii/depozitii, ale celor care astazi sunt pacienti ai medicilor de familie si ale medicilor lor de familie, impreuna (aici).

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Herdea.ro – Portal Medical

Herdea.ro - Portal medical
Herdea.ro – Portal medical

Herdea.ro © 2021 | Termeni si conditii 

Herdea.ro – Portal medical

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors