Atelier 2: Sarcina, nasterea si lauzia

14 noiembrie 2011 by Dr. Valeria Herdea0
15-dr.jpg

     Va reamintim ca Sambata, 19.11.2011, ora 9.30, la sediul cabinetului, va avea loc Atelierul II, din cadrul cursurilor –Scoala familiei mele– avand ca tema –Sarcina. Nasterea .Lauzia-.

     Atelierul are caracter multidisciplinar,echipa noastra dorind sa va ofere informatii din domenii variate, care privesc  urmarirea si ingrijirea  gravidei , dar in acelasi timp si impactul sarcinii si al nasterii asupra intregii familii. 

     Beneficiem si de asta data, de sprijinul si participarea domnului Dr. Koulossousas, medic specialist obstetrica-ginecologie, avem in randurile echipei noastre specialisti din domenii ca: psihologie, metabolism si nutritie, kinetoterapie, terapii alternative, comunicare, muzica.

     Dintre subiectele pe care dorim sa le dezbatem as enumera doar o mica parte -trimestrul 3 de sarcina-; examinari si rezultate, sarcina patologica; pregatirea pentru nastere; nasterea; travaliu; lauzie, despre darul de a naste prunci; de ce este nevoie de o pregatire complexa pentru nastere -trusoul bebelusului; ce ar trebui sa mancam inainte de a naste, dupa ce nastem, cum ne putem recupera prin kinetoterapie dupa ce am nascut, ce influenta are muzica asupra nasterii, intre mit si adevar despre -povestea ursitoarelor-.

     Dorim sa va reamintim ca pot participa actuale si viitoare mamici, alaturi de sotii sau partenerii lor de viata. Participarea este gratuita pentru pacientii cabinetului nostru. Pentru persoanele din afara cabinetului care doresc sa participe se aplica o taxa de 50 RON/persoana, sau 60 RON/cuplu.

Va rugam sa confirmati participarea dvs intre 16-18.11.2011, la telefon 0722353852 sau pe email la adresa contact@herdea.ro .

Va asteptam cu drag,

Echipa C.M.I. Dr. Herdea

 

     Vezi retrospectiva din Atelier 2 – Sarcina, nasterea, lauzia >> 

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors