Conferinta Nationala a Asociatiei Romane pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie

18 ianuarie 2015 by Dr. Valeria Herdea0
conferinta_nationala_arepmf.jpg

Stimaţi colegi şi prieteni,

Îmi face o deosebită plăcere și onoare să vă invit, în numele Comitetului de Organizare și aComitetului Științific, să participați la Prima Conferință Națională a Asociatiei pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF), care va avea loc la Sinaia, în perioada 27 februarie – 1 martie 2015.

Evenimentul aduce în prim plan practica pediatrică a medicului de familie din România în toatăcomplexitatea ei: puericultură, patologia pediatrică, management-ul comunicării și elemente de legislațiefiind doar câteva dintre temele mari, pe care le vom aborda împreună cu specialiști de marcă ai lumiimedicale, alături de reprezentanți ai societății civile.

Noutatea absolută pe care o aduce conferința noastră va fi abordul interdisciplinar al problemelorde practică pediatrică cu care se confruntă medicul de familie în activitatea sa de cabinet.Pentru colegii mai tineri, conferinţa reprezintă o oportunitate pentru a-şi îmbunătăți cunoştinţeleteoretice și practice de pediatrie în medicina de familie dar și pentru a-şi prezenta contribuţiile ştiinţificeoriginale în cadrul sesiunii de comunicări orale și postere.

Doresc să mulţumesc pe această cale organizatorilor şi tuturor colegilor care au răspuns invitaţieinoastre implicându-se activ în organizarea conferinței și nu în ultimul rând colaboratorilor noștri, fără alcăror sprijin nu ar fi fost posibilă organizarea evenimentului.

Vă așteptăm cu drag,

Dr. Valeria Herdea

Președinte AREPMF

http://www.arepmf.ro/

 

Conferinta Nationala AREPMF

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors