Semne de alarma in cazul infectiei cu virusul SARS-CoV-2 la copil (video)

covid19-csid-e1588841212213-1200x1012.png

Deşi ne apropiem de finalul perioadei de izolare, ameninţarea COVID-19 încă mai există. Iar respectarea regulilor de distanţare socială, a regulilor de igienă şi de protecţie cu mănuşi şi măşti se va menţine încă o perioadă tocmai pentru a preveni o eventuală creştere a numărului de cazuri de contractare a noului coronavirus.

Este adevărat că acesta afectează mai ales adulţii, însă au fost raportate şi cazuri în rândul copiilor. Însă aceştia, mai ales în prima copilărie, se pot confrunta şi cu alte afecţiuni virale ale căror simptome pot fi similare COVID-19.

Semne de alarma in cazul infectiei cu virusul SARS-CoV-2 la copil

Deşi ne apropiem de finalul perioadei de izolare, ameninţarea COVID-19 încă mai există. Iar respectarea regulilor de distanţare socială, a regulilor de igienă şi de protecţie cu mănuşi şi măşti se va menţine încă o perioadă tocmai pentru a preveni o eventuală creştere a numărului de cazuri de contractare a noului coronavirus.Sursa: CSID.ro – Interviu cu Beatrice Osanu si Dr. Valeria Herdeahttps://herdea.ro/video/semne-de-alarma-in-cazul-infectiei-cu-virusul-sars-cov-2-la-copil

تم النشر بواسطة ‏‎Herdea.ro – Portal Medical‎‏ في الخميس، ٧ مايو ٢٠٢٠

Pentru a afla care sunt simptomele COVID-19 la copii şi ce trebuie să ştie părinţii în privinţa tratamentelor şi a vizitei la medicul de familie, am stat de vorbă cu dr. Valeria Herdea, medic primar medicină de familie, care ne-a explicat pe larg într-un interviu prin Skype conduita în ceea ce priveşte consultaţiile medicale în această perioadă!

Sursa: CSID.ro – Interviu cu Beatrice Osanu si Dr. Valeria Herdea

Dr. Valeria Herdea

Dr. Herdea Valeria lucreaza ca medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie, in sector 3, Bucuresti.


One comment

  • Dr. Bianca Mihai

    21 mai 2020 at 19:18

    Un articol foarte bun si util. Felicitari!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors