Un nou produs in lupta anti-COVID19 apare de la Stada – Viruprotect

ViruProtect.-Referinta-Gudmundsdottir-et-al.-2020-J-Med-Virol-doi-10.1002jmv.26554.jpg

Traversam o perioada de cumpana in care lumea noastra a invatat sa functioneze dupa reguli noi, iar zilnic ne lovim de acelasi subiect intitulat “Pandemia COVID19”. Incepand cu debutul pandemiei, oamenii au incercat sa gaseasca remedii pentru a se proteja de acest virus, cum ar fi Vitamina D si Melatonina, insa fara o relatie de eficienta directa si cuantificabila statistic.

La inceputul acestui an, STADA a lansat si in Romania produsul ViruProtect, sub forma de spray oral, care confirma dezactivarea SARS-CoV-2, cu eficienta de 98,3%, ce poate fi achizitionat din farmacii fara prescriptie medicala.

Cum actioneaza?

Prin pulberizare orala, acționează exact în locul în care se instalează aceste virusuri: în cavitatea bucală și în gât.

Prin administrarea a câte două pulverizări la fiecare două ore, de maxim șase ori pe zi, blochează, dezactivează și protejează împotriva virusurilor de răceală și gripă, inclusiv a SARS-CoV-2.

Ce contine?

Datorită formulei sale, care combină glicerolul și tripsina, ViruProtect STADA este un aliat de nădejde împotriva virusurilor care produc răceala și gripa, inclusiv SARS-CoV-2. Glicerolul deshidratează virusurile și calmează mucoasa inflamată, iar tripsina, enzima naturală extrasă din cod, dezactivează virusurile și împiedică multiplicarea acestora.

Eficienta dovedita de 98,3% in 20 de minute dupa utilizare

Cele mai recente studii științifice demonstrează faptul că ViruProtect STADA oferă o barieră de protecție împotriva coronavirusurilor, inclusiv a SARS-CoV-2.

Datele dintr-un studiu in vitro publicat în luna Septembrie 2020 arată că poate reduce încărcătura virală a SARS-CoV-2 cu până la 98,3%, în 20 de minute.

Alte studii demonstrează eficiența și în cazul altor tipuri de virusuri responsabile de instalarea răcelilor și a gripei, cum ar fi: rinovirus, virus gripal uman de tip A, coronavirus uman, virus respirator sincițial, adenovirus, reducând încărcătura virală a acestora cu peste 90%.

Inactivation of SARS‐CoV‐2 and HCoV‐229E in vitro by ColdZyme® a medical device mouth spray against the common cold

Recomandat atat adultilor cat si copiilor

Este indicat adulților și copiilor începând cu vârsta de 4 ani și nu conține zahăr, gluten, lactoză sau conservanți. Produsul este disponibil în două mărimi de ambalaj: de 7 ml și 20 ml, in toate farmaciile.

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul producatorului www.viruprotect.ro.

Dr. Alexandru Herdea

Medic Specialist Ortopedie Pediatrica. Programeaza-te pentru un consult chiar acum.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors